nedslaget.no


  

Å være lurest
En kan bli lurt til å lure på hva som er lurest i dette lurelandet vi lever i der ulvene lurer seg til egne gangveier for å kunne hente frokostsauen sin ...
En kan bli lurt til å lure på hva som er lurest i dette lurelandet vi lever i der ulvene lurer seg til egne gangveier for å kunne hente frokostsauen sin uten å få risp i potene samtidig som halleluja selges på sprayboks og lommerekneren er nødvendig hjelp for å finne ut hvor mye to pluss to er.

Stemmekveget i dette landet beiter i melk og honning mens det nipper til blå skattelette drinker. Landet der sykepleierne drikker et glass rødvin eller øl i frykt for å bli purret ut på overtid på fridagen.

I dette lure landet har uføre og andre svakstilte så høye egenandeler på helsetjenester at de blir syke av det. Allerede ved fødselen må en tjene nok lure penger så en kan bygge eget sykehus med en gang.

Det må drives lønnsomt og jeg tenker på en operasjon der en stimulator skal opereres inn i globus pallidum internum og at kirurgen pakker veska og går midt under operasjonen fordi den ikke lønner seg lenger.

Så kan du gå der med ledningsnettet rundt beina til du blir lønnsom igjen.

Skrevet av Torgald Røe

  
Last ned teksten i PDF-format

Tilbake
    


Meldal Håndballklubb

grytting.no